ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ

portrait-13

 Τιμητική εκδήλωση: "90 χρόνια Τίτος Πατρίκιος" στο Λονδίνο!Ο Ελληνικός Κύκλος (Greek Library of London) μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση προς τιμή του Τίτου Πατρικίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Ποιήσεως και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Εταιρείας Συγγραφέων και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ''φίλους'' του βιβλίου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης.
Είναι βέβαιο ότι οι καθηγητές και μελετητές που παρευρέθηκαν και μίλησαν στην εκδήλωση έδωσαν την δική τους πτυχή για το πώς η Ελληνική Λογοτεχνία συνομιλεί με το Αγγλικό κοινό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους Αναπληρωτή επικεφαλής της ελληνικής πρεσβείας κ. Ν. Παπαγεωργίου, Prof. Roderick Beaton, Prof. David Ricks, Δρ. Δήμητρα Τζανιδάκη, John Kittmer, Αναστασία Ρεβή, Κωνσταντίνο Αλσινό, Antimo Magnotta και στην Δρ. Όλγα Φακατσέλη για την επιμέλεια της εκδήλωσης, που έδειξαν πόσο σημαντική είναι και για την Αγγλία η παρουσία της Ελληνικής Λογοτεχνίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης:
The Hellenic Hub (www.hellenic-hub.com)
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (www.nhmuseum.gr)
Future Intelligence Ltd (www.f-in.co.uk)
Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στους εθελοντές της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, Σουζάνα Πουρσανίδου, Στεφανία Ντόμπρε και Γιώργο Κουτσοκώστα που με τον δικό τους τρόπο υπηρέτησαν την εκδήλωση.
(Photos by John Kolikis)
Ο ΤΙΤΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...
Η Gonda Van Steen στην " Κ "
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved