ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

portrait-25
Εγκαίνια Παιδικής Λέσχης ΑνάγνωσηςΟ Ελληνικός Κύκλος Βιβλιόφιλων Λονδίνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάζει τη δημιουργία της Λέσχης Παιδικής Ανάγνωσης και σας προσκαλεί σε μια μοναδική παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Παππά, "Φεγγαροκουταλιές".

Την Κυριακή, 29 Απριλίου στις 11:00, η συγγραφέας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία της λέσχης και η αίθουσα θα γεμίσει με παιδικά γέλια, μαγεία, μουσικές και μία μοναδική παιδική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι της συγγραφέως, Φεγγαροκουταλιές.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τους ήρωες του βιβλίου σ' έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει. Σ' έναν κόσμο, που οι άνθρωποι μετακινούνται με αερόστατα, το περπάτημα απαγορεύεται δια νόμου και η γη έχει χωριστεί στα δύο. Αυτό το απόγευμα του Απρίλη, ο Μάιλο, η Ανεμηλιά, η Νάνα Νανίτα και οι πιο τρελές σκέψεις θα δημιουργήσουν μία μαγική ατμόσφαιρα, βγαλμένη από την αθωότητα της παιδικής φαντασίας.

Στη συνέχεια θ' ακολουθήσουν δημιουργικές δραστηριότητες και κατασκευές για τα παιδιά από τη συγγραφέα και την ομάδα της με αφορμή το βιβλίο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (Παιδιά ηλικίας 5+) 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ. ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΤΗΣ
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved