ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ

portrait
Παρουσίαση Βιβλίου του Φ. Μανδηλαρά | Παιδική Λέσχη ΑνάγνωσηςH Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μία μοναδική παρουσίαση βιβλίου! Ο Φίλιππος Μανδηλαράς την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, μας υποδέχεται στον χώρο της Clapham Library για να μας διηγηθεί τις πιο... ''Αλλόκοτες Ιστορίες''!

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι λέξεων για μικρούς και μεγάλους, θα οδηγήσει τη φαντασία μας στα πιο απίθανα μέρη, παρέα με μοναδικούς ήρωες.

Ελάτε ν' απολαύσουμε το ταξίδι της φαντασίας και τη μαγεία της γραφής που είναι φτιαγμένο από το υλικό των ονείρων κι αφεθείτε στις συναρπαστικές περιπέτειες του Φίλιππου Μανδηλαρά.

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς είναι συγγραφέας παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας με πολλούς τίτλους και βραβεία στο ενεργητικό του. Έχει σπουδάσει Σύγχρονη Γαλλική Λογοτεχνία στη Σορβόννη κι έχει εκπαιδευτεί στη Δημιουργική Γραφή στο κέντρο Aleph, στο Παρίσι. Ασχολείται από το 1998 με τη Δημιουργική Γραφή για παιδιά συντονίζοντας εργαστήρια σε σχολεία και συλλόγους, επιμορφώνοντας εκπαιδευτικούς και συμμετέχοντας σε ημερίδες και σεμινάρια.

Για παιδιά ηλικίας 5+

Υ.Σ. Τα μέλη της Παιδικής Λέσχης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved