Παρεμβάσεις

Η ποίηση είναι κώδικας ζωής, είναι ο τρόπος που περιγράφεται, ο τόπος και ο χρόνος βιωμένος. Ο τόπος που έζησε,που ασκήθηκε, που έπαθε, που έμαθε τον κόσμο ο ποιητής, είναι από τα κυρίαρχα της ποίησης του. Το Culture Bouk και το Γραφείο Ποίησης, στο πλαίσιο της αρχειακής καταγραφής των σύγχρονων ποιητών και ποιητριών στον " Τόπο των ποιητών " καταγράφει σε πρώτο επίπεδο το πως και το γιατί ο τόπος γονιμοποιεί το δημιούργημά του.

ΚΟΚΚΙΝΗ-ΚΛΩΣΤΗ-No-2--(ακρυλικό,-35Χ45-εκ)

Sfondiloi----(ladi-se-pani-115x65)-copy

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΑΝΩ-ΑΠΟ-ΤΗΝ-ΠΟΛΗ-(ακρυλικό-60Χ40)

Sfendona----(ladi-se-pani-150x75)-copy

Piptousa-(akriliko-se-pani-68x46

ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΒΟΛΟΣ

LOGO-plastelini-_20200505-085113_1

 Στηρίζουμε το Βιβλιοπωλείο της Γειτονιάς μας.

Το Βιβλιοπωλείο είναι ο τόπος που ανασαίνουν τα βιβλία είναι η πατρίδα των λέξεων και των ιδεών. Το βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στη γειτονιά μας, στην πλατεία της πόλης μας, στην περιοχή που ζούμε με το δικό του μοναδικό τρόπο υποστηρίζει τις δημιουργίες των Συγγραφέων, των Εκδοτών και δίνει βήμα στις εκδοτικές προσπάθειες των νεοτέρων. Αυτήν την περίοδο που βιώσαμε τους όποιους εγκλεισμούς το βιβλίο υπήρξε για μία ακόμα φορά ένας ταπεινός σύντροφος που ήταν δίπλα μας και το βιβλιοπωλείο ο υποστηρικτής της αρμονίας της μελέτης μας. Τα βιβλιοπωλεία σήμερα άνοιξαν και τα βιβλία μας περιμένουν στα ράφια τους, στους πάγκους τους. Αγοράζοντας ένα βιβλίο στηρίζουμε όλη την αλυσίδα της γραφής, τους συγγραφείς, τους εκδοτικούς οίκους, τα τυπογραφεία και όλη την "κοινότητα" των ανθρώπων που ορίζει μια έκδοση στηρίζουμε τον κόσμο των ιδεών. Το Culture Book στηρίζει τις αναγνωστικές προτάσεις των βιβλιοπωλείων. Σε αυτή την ενότητα το Culturebook.gr θα παρουσιάζει το βιβλιοπωλείο που θέλει να συμμετάσχει με μια μικρή αυτοπαρουσίαση γνωριμίας του έργου του και με προτάσεις αναγνωστικές που θα προτείνει. 


ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

H "Πλαστελίνη", το βιβλιοπωλείο μας (από τον Αύγουστο του 2009) έκλεισε 10 χρόνια δημιουργικής λειτουργίας, με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή.

Σ'ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φροντισμένο, σας δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξετε απόψεις μαζί μας για ό,τι κατά τη γνώμη σας θεωρείται χρήσιμο, ενδιαφέρον και πρωτότυπο. Ιδιαίτερη αξία και σημασία για την "Πλαστελίνη" έχει ο συνεχής διάλογος με τους μικρούς της φίλους, που αποτελούν την αιχμή μιας μελλοντικής προοπτικής για τους ίδιους και για μας.

Άλλα και οι ενήλικες φίλοι και αναγνώστες μας έχουν πάντα τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν βιβλία επιλογής τους αλλά και να ενημερώνονται αξιόπιστα για τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας και όχι μόνο.

Επιμένουμε στο να αποτελεί η "Πλαστελίνη" ένα χώρο δημιουργικό της γνώσης -για μικρούς και μεγάλους-, ένα κέντρο για το βιβλίο και τον πολιτισμό με πρωτοβουλίες μας και με τους διαύλους επικοινωνίας που έχουμε αυτά τα χρόνια δημιουργήσει.

Χαρά μας να ανταμώνουμε συχνά στο χώρο μας. Έχουμε ανάγκη το χαμόγελό σας και τις απόψεις σας. Εμείς θα παραμείνουμε μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους σας!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


1ο) Το εμβατήριο του Ραντέτσκυ, Joseph Roth, εκδ. Άγρα

2ο) Μορφωμένη, TARA WESTOVER, εκδ. Ίκαρος,

3ο) Ο άνθρωπος που αγαπούσε τα σκυλιά, εκδ. Καστανιώτη, ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΠΑΔΟΥΡΑ

4ο) Τι έμαθα περπατώντας στον κόσμο, Λένα Διβάνη, εκδ. Καστανιώτη

5ο) Περί ηρώων και ταφών, ΕΡΝΕΣΤΟ ΣΑΜΠΑΤΟ, εκδ. Μεταίχμιο

6ο) Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, ΜΑΡΣΕΛ ΠΡΟΥΣΤ, εκδ. Εστία


πλαστελίνη βιβλιοπωλείο

Γιάννη Δήμου 39Γ - τηλ. 24210 51200

Βόλος 

" Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ " - ΤΗΣ ...
" Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕ...
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved