Εκδηλώσεις Γραφείου Ποιήσεως

IMG_5037

IMG_2454

IMG_0099

IMG_0098

IMG_0093

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στα Αρχαία Στάγειρα (22-08-2021)//Αυγουστιάτικο φεγγάρι

05_20210827-131022_1
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αυγουστιάτικη πανσέληνο στις 22 Αυγούστου 2021 σε αρχαιολογικούς χώρους, το Γραφείον Ποιήσεως και η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση και με την φιλοξενία της Αριστοτελείου Πολιτείας την στήριξη του Culture Book και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ολυμπιάδας, των Ενεργών Πολιτών Ολυμπιάδας και της Κοινότητας Ολυμπιάδας, πραγματοποίησαν την εκδήλωση με θέμα «Αυγουστιάτικο φεγγάρι», εντός του Αρχαιολογικού χώρου των αρχαίων Σταγείρων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης προηγήθηκε ξενάγηση στους συμμετέχοντες ποιητές και ποιήτριες στον χώρο των αρχαίων Σταγείρων, από τον αρχαιολόγο κύριο Κωνσταντίνο Παπαστάθη.

Η εκδήλωση περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων από μέλη του Γραφείου Ποιήσεως και της ΕΛΘ με την μουσική παρέμβαση της ερμηνεύτριας/ποιήτριας Γεωργίας Βεληβασάκη και του κιθαριστή Ανδρέα Ζιάκα, καθώς και μια σύντομη ομιλία του Σταύρου Αυγολούπη, καθηγητή αστρονομίας του ΑΠΘ.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης έγινε με την μουσική παρέμβαση του αργεντινού μαέστρου Luis Borda!

Στήριξη οργάνωσης: Culture Book, Σύλλογος Επαγγελματιών Ολυμπιάδας, Ενεργοί Πολίτες Ολυμπιάδας και Κοινότητα Ολυμπιάδας.
Ελένη Αράπη - «Μικρή Μεθόριος»
Αντώνης Μπαλασόπουλος - Ήπειρος
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved