Εκδηλώσεις Γραφείου Ποιήσεως

9-Γυναίκα με καπέλο, 50Χ35 εκ., ακρυλικό σε καμβά

27-Κατασκευή σε πλεξιγκλας ΙΙ, 24Χ24Χ10 εκ.

26-Κατασκευή σε πλεξιγκλας, 24Χ23Χ10 εκ.

25-Ενσυναίσθηση, 50Χ35 εκ. κάρβουνο σε χαρτί

24-Ύπαρξη, 50Χ35 εκ. κάρβουνο σε χαρτί

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΥΚΛΟΥ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΩΝ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

LONDON

 Η Δανειστική Βιβλιοθήκη

του Ελληνικού Κύκλου Βιβλιοφίλων Λονδίνου
στο 47ο Φεστιβαλ Βιβλίου στην Αθήνα.

Στηρίζουμε την Προβολή του Ελληνικού Βιβλίου στη Μ.Βρετανια...δωριζοντας τα βιβλία μας συγγραφείς ποιητές εκδότες.6 September 2018

Ενίσχυση της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του «Ελληνικού Κύκλου Βιβλιοφίλων Λονδίνου», στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο ΖάππειοΔιαφ.

«Ελληνικός Κύκλος Βιβλιοφίλων Λονδίνου»
Δανειστική Βιβλιοθήκη
Συγκέντρωση βιβλίων για τη Δανειστική βιβλιοθήκη, στο χώρο του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, στο περίπτερο του Bookia (84)

Ο Ελληνικός Κύκλος Βιβλιοφίλων Λονδίνου προβάλει τον Ελληνικό πολιτισμό στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας με δράσεις οι οποίες υπηρετούν, αφ' ενός τον κόσμο του βιβλίου και αφ' ετέρου όλες τις «δομές» του Ελληνικού πολιτισμού.

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη που ίδρυσε και λειτουργεί με εκατοντάδες μέλη τα οποία δανείζονται βιβλία και συνδημιουργούν δράσεις με τη βιβλιοθήκη. Στις συναντήσεις που ήδη έχουν γίνει σε διάφορα σημεία του Λονδίνου έχει τιμηθεί η σύγχρονη παραγωγή του Ελληνικού βιβλίου και οι Έλληνες συγγραφείς και ποιητές.

Το Bookia, αρωγός στην προσπάθεια του Ελληνικού Κύκλου Βιβλιοφίλων και της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, από την αρχή της δημιουργίας του, στα πλαίσια του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο δημιουργεί τη

«Δανειστική» βιβλιοθήκη των συγγραφέων και των ποιητών
στο Φεστιβάλ Βιβλίου.
Το Bookia προτείνει και καλεί τους εκδότες, τους συγγραφείς, τους ποιητές, να «δανείσουν» τα βιβλία τους στο περίπτερο του Bookia για να αποσταλούν στο Λονδίνο.
Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνουμε την παρουσία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης και συνδράμουμε με τον εθελοντισμό της δωρεάς, τις δράσεις των Ελλήνων συγγραφέων και ποιητών όπως και το έργο των εκδοτών στη Μεγάλη Βρετανία.

Η παράδοση των βιβλίων καταγράφεται φωτογραφικά ώστε η προσφορά να προβληθεί και από τον Ελληνικό Κύκλο Βιβλιοφίλων Λονδίνου.

ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ 2017 ( ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ )
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved