Εκδηλώσεις Γραφείου Ποιήσεως

27-Κατασκευή σε πλεξιγκλας ΙΙ, 24Χ24Χ10 εκ.

26-Κατασκευή σε πλεξιγκλας, 24Χ23Χ10 εκ.

25-Ενσυναίσθηση, 50Χ35 εκ. κάρβουνο σε χαρτί

24-Ύπαρξη, 50Χ35 εκ. κάρβουνο σε χαρτί

23-Φόβος, 30Χ23 εκ. ακουαρέλα σε χαρτί

1 ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ (YOUNG/POETS/RADIO)

portrait-57

Young | Poets | Radio | 1 ος Διαγωνισμός Εφηβικής ΠοίησηςΑ΄ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Οι ακόλουθοι πολιτιστικοί φορείς: Poets-Radio, Εξιτήριον , Tο Γραφείον Ποιήσεως, και ο βιότοπος πολιτισμού Culture Book έχοντας ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση νέων ποιητικών φωνών, προκηρύσσουν τον Πρώτο Εφηβικό Διαγωνισμό Ποίησης που αφορά Έλληνες και Ελληνόφωνους έφηβους.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέες και νέοι ηλικίας 13 έως 18 ετών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα ή δύο ποιήματα στην ελληνική γλώσσα.

Τα ποιήματα μαζί με τα στοιχεία του κάθε υποψήφιου καθώς και την άδεια του κηδεμόνα στις περιπτώσεις των ανήλικων υποψήφιων αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail: youngpoetsradio@gmail.com συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής


Το/τα ποιήματα δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί οπουδήποτε στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων περιοδικών, προσωπικών blog, κοινωνικών δικτύων, κ.λπ. Σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή θα ακυρώνεται.

Το/τα ποιήματα θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά σε Microsoft Word. Θα διατηρηθεί αυστηρά η ανωνυμία των στοιχείων των υποψήφιων που δεν θα προκριθούν . Οι αποφάσεις των μελών της κριτικής επιτροπής είναι αμετάκλητες. Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να συμφωνεί στην παραχώρηση και να συναινεί στη χρήση – δημοσίευση του κειμένου του και άνευ ανταλλάγματος, στα προαναφερόμενα δίκτυα/και/εκδόσεις.ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το γράμμα Θ και οι λέξεις που ξεκινούν, απορρέουν ή/και συμπεριλαμβάνονται σε λέξεις από το γράμμα αυτό. Το «Θ» είναι το σύμβολο που υποδηλώνει τον εγωκεντρισμό του ανθρώπου ο κύκλος είναι ο χώρος, και στο κέντρο του χώρου είναι ο άνθρωπος (δηλαδή το «Ο» συμβολίζει το χώρο, το σπίτι μου, τον ορίζοντα, το βουνό, την ανοιχτή θάλασσα, (το σύμπαν=ΟΟ=Ω). Ο παλαιολιθικός Έλλοψ=Έλλην αντιλαμβάνεται την ύπαρξή του ότι είναι ο κυρίαρχος του ζωικού βασιλείου δημιουργεί την αρχαιότατη λέξη «ΘΑΩ» που σημαίνει βλέπω και κατανοώ, κανένα ζώο δεν έχει αυτή την ικανότητα, και αποκαλεί τον ίδιο τον εαυτό του ΘΕΩ.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Η προθεσμία υποβολής του/των ποιημάτων ορίζεται η Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι .

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προβληθούν και από τους τρεις συνδιοργανωτές με συνεντεύξεις διαδικτυακές και ραδιοφωνικές. Θα γίνει προβολή των νέων ποιητών από τις αντίστοιχες ιστοσελίδες και όλα τα διαθέσιμα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, τα ποιήματα θα συμπεριληφθούν σε ειδική διαδικτυακή έκδοση.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΣΤΑΚΑΣ – ποιητής, Πρόεδρος
ΧΛΟΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗ -ποιήτρια
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ – ποιητής
ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΒΑΛΑ – ραδιοφωνική παραγωγός , υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Poets-radio.net


Οι συμμετέχοντες, με την Αίτηση Συμμετοχής τους (συνημμένη στο παρόν), συναινούν στην τήρηση και χρήση των Προσωπικών τους Δεδομένων, αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη της Επιτροπής και για το χρονικό διάστημα που διαρκεί ο Διαγωνισμός έως την οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

https://www.poets-radio.net/young-poets-radio-1/?fbclid=IwAR3gqRB3fq_M4qXs5V81DCTlNpRozEGGOfcOX16lNC55zfg99ug0RqGDM2s

Τα προσωπικά στοιχεία των διαγωνιζόμενων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τα μέλη της επιτροπής για τις ανάγκες του διαγωνισμού και σε καμία περίπτωση δεν διακινούνται, πωλούνται ή ενοικιάζονται σε τρίτους. Τα δεδομένα των υποψηφίων διατηρούνται για όσο διάστημα χρειάζεται, ούτως ώστε να εκτελεστεί ο σκοπός για τον οποίο συλλέχθηκαν, καθώς επίσης και για οποιονδήποτε ενδεχόμενο έλεγχο των διαδικασιών του διαγωνισμού.Παρακαλούμε σημειώστε πως, για λόγους ασφαλείας και για τη διαφύλαξη των δικών σας συμφερόντων, ενδεχομένως χρειαστεί να περάσετε μια διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητάς σας. Όποια δεδομένα λάβουμε κατά τη διαδικασία αυτή, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά γι' αυτό τον σκοπό και θα διαγραφούν οριστικά μόλις επιβεβαιωθεί η ταυτότητά σας.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων συμμετοχής.

Enter your text here ...

Enter your text here ...

Ημερολόγιο εγκλεισμού - Της Αγγελικής Πεχλιβάνη
Η ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣ...
 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα υποβάλει ένα σχόλιο
Guest
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Captcha Image

Υποστηρικτές

Για να λαμβάνετε ενημέρωσεις, για όλες τις δράσεις του Culture Book, εγγραφείτε στο newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form


© 2015 - 2020 Γραφείον Ποιήσεως. All Rights Reserved